keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Muutaman euron markettihelmet



Halusin listata muutaman markettituotteen, jotka hoitavat mielestäni hommansa olematta erityisen kalliita.  Hinnat tietenkin vaihtelevat kauppakohtaisesti ja tarjousten mukaan. Laadukkaasta ja toimivasta tuotteesta ei aina tarvitse maksaa muutamaa euroa enempää :)




Bodyfine Care  Käsivoide kustansi tokmannilla hurjat yksi euroa. Yleensä euron käsivoiteet ovat imaisseet sisäänsä parafiiniöljyä, vaseliinia ja emulgaattoreita. En koe näiden raaka-aineiden varaan kyhätyn tuotteen tekevän käsille juuri mitään. Ne kyllä suojaavat ihoa, mutta hoitavat ominaisuudet ovat minimissä valmiiksi kuivalla iholla.  Tämä yhden euron käsivoide on poikkeus. Incissä mukana mm. soijaöljyä, glyseriiniä, ureaa, karitevoita ja mehiläisvahaa. Yllättävän hyvä inci näin edulliseksi tuotteeksi. Pehmentää ja kosteuttaa kädet hyvin. Imeytyvyys on myös hyvä ja mikä tärkeintä, kädet eivät jää tahmaisiksi.



Erisanin Puhdistusgeeli on ollut jo vuosia suosittu käyttäjiensä keskuudessa ja tykkään tästä itsekkin. Muistan vielä ajan, jolloin tämä maksoi vain 3 euroa. Tänä päivänä hinta taitaa olla vitosen paikkeilla.  Erisanin puhdistusgeeli on hellävarainen ja mieto iholla. Incistä löytyy yhtä mietoa tensidiä (decyl glucoside).  Hellävaraisuudestaan huolimatta puhdistaa mielestäni ihon hyvin.  Vaahtoamaton, melkein puhdistusemulsiomainen koostumus iholla, mutta ei jätä mitään tuotetuntua iholle.





Isännän Tehokosteuttajan olenkin maininnut jo aiemmin. Käytin tätä joskus seerumin korvaajana. Imeytyy hyvin ja ei jätä tahmeaa pintaa. Tämä on nielaissut sisäänsä mm. hyaluronihappoa ja C-vitamiinia stabiilissa muodossa (magnesium ascorbyl phosphate).
Inci taas hurjan hyvä halvaksi tuotteeksi. Maksoin omastani 4 euroa.  Sopii yhtälailla naisille.






Oliivi Shampoo on hyvä sulfaatiton shampoo. Pesee hiukset hyvin puhtaaksi ilman mitään kuivattavia efektejä. Maksoin tästä n. 3€. Shampoon visuaalinen ilme ja nimi saattaa hämätä.
Shampoo ei (onneksi) tuoksu oliiville vaan.... Banaanille! :D  Tässäkin hinta laatusuhde ihan loistava






Timotei Hoitoaine silottaa ja pehmentää kutrit loistavasti ilman silikoneja ja parabeeneja.
Tekee omista hiuksistani tosi pehmeän ja sileän tuntuiset lätsäyttämättä niitä. Timotein hoitsikka ei tunnu myöskään edesauttavan hiusten rasvoittumista, mikä on mulle tärkeää. Taitaa maksaa noin 3€ mutta omani löysin tarjouksesta 1 eurolla.





Neutral sarjan vartalovoiteessa on käsittämättömän miellyttävä tuotetuntu iholla.  Hulahtaa nopeasti ihoon ja jättää sen pehmeäksi ilman tahmeuksia ja öljyistä pintaa. Tässä ei ole parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita (ei haise silti erikeeperille).  Incistä löytyy rapsiöljyä, karitevoita ja jojobaöljyä. Maksoin tästä 3€.






Cameleon Kuivashampoo tuuheuttaa ja poistaa hiuksista rasvaisuuden tunteen riisitärkkelyksen voimin. Tässä on hyvä, puhdas tuoksu ja suihkutettavan kuivashampoon jälki ei näy tummissakaan hiuksissa, tuotteen hiuksiin hieromisen jälkeen.  Tämäkin 3 euroa.






Mitkä ovat teidän muutaman euron markettisuosikit?



8 kommenttia:

  1. Isännän tehokosteuttajaa täytyy ehdottomasti kokeilla seerumin korvaajana neuvosi mukaan.
    Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Kaiken lisäksi se on ilmatiiviissä pumppupullossa, eli pakkauskin kohdallaan :)

      Poista
  2. Blogistani löytyy sulle haaste :)

    VastaaPoista
  3. Hyviä vinkkejä, etenkin seerumi, shampoo ja tuo hajusteeton kropparasva. Mun on ollut tarkoitus tehdä yhdestä hyvästä, mutta liian tuhdista tuoksusta ja vartalovoiteesta parfymoitu vartalovoide (kun valmista ei saa), mutta hyvä ja edullinen voidepohja on jäänyt etsimättä/löytymättä. Tuo kuulostaa juuri sopivalta, koska ei haise liimalle :)

    Mun kontribuutio tälle postaukselle on Cameleon hiusvärit. Ne on halpatuotteiksi laadultaan erinomaisia eikä haise pahalle (kuten esim. kaamean hirveä Elea!!!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen hajustanut joskus liiman tuoksuisen suihkugeelin :D
      Cameleon värit kyllä saa multakin peukun, hoitavat homman kotiin :)

      Poista
  4. Ai sinäkin! Mä oon kans hajustanut liiman hajuisen suihkugeelin ihan äskettäin. Yves Rocherin sinänsä hyvä ja hyväntuoksuinen kaurasuihkugeeli unohtui varastoon varmaan lähemmäs vuodeksi ja kun otin sen taas käyttöön, se tuoksahti ihan Eri Keeperiltä :) Laitoin sen sekaan yhtä tosi ärjyä parfyymisuihkugeeliä ja hommahan pelitti! Kumpikin oli yksinään lähinnä käyttökelvoton, mutta yhdessä ihan mahtava combo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse hajustin omani eteerisellä öljyllä, ja johan jaksoi käyttää senkin suihkarin pois :D

      Poista
  5. Suosittele hyviä tuotteita hiuksille hoitoöljy ja syväpuhdistava shampoo. Mielellään lyhyt INCI lista. Kiitoksia jos vastaat. :) Näitä tiedän ainakin Urtekram, Sante, LH Beauty, Frantsila.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)