maanantai 9. toukokuuta 2016

Lush kosmetiikkaa osa 2





Ja sitten se luvattu jatkopostaus Lushin tuotteista. Edellisessä Lush postauksessa
testatut tuotteet jättivät vähän ristiriitaisia fiiliksiä.  Testissä oli vielä mm. kiinteä hiustenhoitoaine ja kiinteä kasvoseerumi. Mielenkiintoisen kuuloisia juttuja.





Elbow Grease 13,50€/ 60g.

"Sipaise hieman Elbow Greasea kaikkialle, missä kaivataan cupuacu- ja murumuruvoin kosteuttavaa voimaa. Voide suunniteltiin alunperin kyynärpäille, mutta se on niin tehokasta, että suosittelemme sitä ihan kaikkialle. Jos sinulla on tatuointeja, kokeile Elbow Greasea kirkastamaan niiden värejä. Tuoksu tuo piristystä päivään nerolin, ylang ylangin ja appelsiininkukan voimin. Tuote on vegetaarinen. "

Kuvassahan on ihan rehellinen voikimpale :)  Hymyn huulille toi Murumuruvoi, hauskan kuuloinen ainesosa. Tässä on tosi kiva tuoksu, joka ei ole iholla yhtään voimakas vaan tosi hento.  Iholla tosi täyteläisen ja ravitsevan tuntuinen. Ennen testausta, olin varma, että tämä ei imeydy ihoon sitten millään. Mutta vaikka Elbow Grease on vedetön ja täynnä voita ja öljyjä, imeytyy se silti ihoon tosi hyvin ja nopeasti. Tämä yllätti. Kuivaihoisen unelmatuote. Itselläni ei ole tatuointeja, mutta Lushin sivuilla tuotearvosteluosiossa tätä oli käyttäjä kehunut kirkastavan tatuointeja. Vink vink.  Tykkään tästä tosi paljon. Elbow grease on ihan järjettömän riittoisaa, pieni sipaisu tätä riittää isolle ihoalueelle. Tämä kestää mulla käytössä varmaan loppuelämän :D Elbow Grease kannattaa siirtää johonkin asiansa hoitavaan rasiaan esimerkiksi. Paperikääreessä säilyttäessä käyttö voi olla hieman hankalaa.  Elbow Greasea saa täältä.

Inci:
kylmäpuristettu kookosöljy (Cocos nucifera), cupuacu-voi (Theobroma grandiflorum), murumuru-palmun voi (Astrocaryum murumuru), merantipuun voi (Shorea stenoptera), kandelillavaha (Euphorbia cerifera), soijaöljy (Glycine soja), neroliöljy (Citrus aurantium amara), appelsiininkukka absolute (Citrus aurantium amara), ruusupuuöljy (Aniba rosaeodora), santeliöljy (Fusanus spicatus), ylang ylang -öljy (Cananga odorata), *benzyl benzoate, *citral, *farnesol, geraniol, *hydroxycitronellal, *limonene, *linalool, hajuste (parfum)








Full of Grace Kiinteä Kasvoseerumi 18,70/ 20g.

"Täysin luonnollinen kiinteä seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ihoa. Se sisältää ravitsevia, tuoreita luonnon raaka-aineita kuten ruusunterälehtiuutetta, ruusuöljyä, manteliöljyä, tuoretta portobellosientä, kamomillaöljyä ja samettikukan öljyä. Se hoitaa tehokkaasti kuivaa ja halkeillutta ihoa, mutta rauhoittaa myös helposti punottavaa ihoa. Seerumi kosteuttaa parantaen ihon joustavuutta, tasoittaa katkeilleita verisuonia ihon pinnassa ja vähentää näkyviä ryppyjä. Sopii erityisesti kypsälle iholle. Full of Grace on säilöntäaineeton tuote ja ihonhoitoa luonnollisimmillaan."

En oikein osaa mieltää tätä tuotetta seerumiksi. Käsitykseni seerumista on hieman erilainen.
Full of Grace "seerumi" on kiinteä pala, jota saa jonkin verran sormella hinkata saadakseen tuotetta irtoamaan. Ei ehkä helpoin käytössä.  Tuoksu on ihan ok, joskin omaan makuuni liian feminiininen.
En uskaltanut tätä kasvoille laittaa, koska seerumi on koostumukseltaan todella täyteläistä. Oma ihoni reagoisi varmasti samantien mustapäärykelmällä. Kokeilin tätä kaulan iholle.
Imeytyy hyvin ja tekee ihosta ihmeellisen pehmeän ja joustavan tuntuisen.  Seerumin tuoksu iholla tuntuu yllättäen paljon kevyemmältä. Tykkään tästä kyllä, mutta tuhdin koostumuksen puolesta sopii varmaan parhaiten kuivemmalle iholle. Tämäkin varmaan järkevää siirtää johonkin säilytysrasiaan.
Lushin ekologisen ideologian vuoksihan nämä eivät rasioissa tule. Lushin pakkausjutuista voi lukea lisää täältä. 
Kasvoseerumia saa täältä.

Inci:
murumuru-palmun voi (Astrocaryum murumuru), kalamiinijauhe, cupuacu-voi (Theobroma grandiflorum), tuore ruusunterälehtiuute (Rosa damascena), luomumanteliöljy (Prunus dulcis), hajuste (parfum), tuore portobellosieni (Agaricus bisporus), kamomillaöljy (Matricaria chamomilla), ruusuöljy (Rosa damascena), rohtosamettikukkaöljy (Tagetes minuta), *eugenol, *geraniol, *benzyl benzoate, *benzyl cinnamate, *citronellol, *farnesol, *limonene, *linalool.






Sugar Daddy-O Kiinteä Hoitoaine 9,95€/ 45g.


"Kun tahdot pitää hiuksesi klassisen vaaleana, ilman pronssisia sävyjä, nappaa suihkuun mukaan tämä violetti hoitoainepala. Sugar Daddy-O sisältää kookos- ja arganöljyä, pellavansiemenuutetta, sekä orvokkiabsolutea. Vähällä pääset pitkälle; senkuin vain hierot palasta suoraan hiuksiisi ja huuhtelet muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen pois."

Ensimmäinen kiinteä hiustenhoitotuote jota olen kokeillut. Tämän otin käyttöön suurella mielenkiinnolla. Lushin testatuista tuotteista useimmat tuntuvat ihan megahoitavilta ja täyteläisiltä ja pelkäsin, että tämä on liian jytkyä omille rasvoittuville hiuksille. Mutta eipäs se ollutkaan! Kiinteä hoitoaine tuntui erikoiselta ajatukselta ja alkuhämmenyksen jälkeen pyörittelin palaa hiuksissa ja hyvin tuntui levittyvän. Aika jännä. Ei tunnu hiuksissa yhtä liukkaalta kuin perushoitsikka. Huuhteluvaiheessa olin vielä varma, että tukka jää lähmäläjäksi. Mutta ei se jäänyt. Hoitoaine huuhtoutuu ihan kiltisti hiuksista pois. Lopputulos? Pehmeä, ilmava ja puhtaan tuntuinen pehko.
Omat helposti rasvoittuvat hiukset eivät tuntuneet rasvoittuvan sen nopeammin kuin yleensäkään.
Hiuksissani on tällä hetkellä raitoja joissa on aika voimakas värjätty harmaan sävy. Tästä johtuen oli vaikea arvioida, kuinka hyvin tämä taittaa keltaisia sävyjä pois. Mielestäni raidat olivat kuitenkin käytön jälkeen selkeästi viileämmän sävyiset. Tätä olisi kiva testata hiuksiin joissa on kunnolla lämpimiä vaalean sävyjä. Lushilla on valikoimassa myös Daddy-O shampoo.
Shampoo ei ole kiinteässä muodossa, vaan ihan perus nestemäistä.  Lushin hiustenhoitosarjassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja ne näet täältä.
Tämä oli kiva :) Sugar Daddy-O kiinteää hoitsikkaa saa tästä.

Inci:
pellavansiemenuute (Linum usitatissimum), guar-kumi (Guar hydroxypropyltrimonium chloride), reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), hajuste (parfum), reilun kaupan sheavoi (Butyrospermum parkii), polyquaternium-88, kylmäpuristettu oliiviöljy (Olea europaea), alpha-isomethyl ionone, arganöljy (Argania spinosa), luomujojobaöljy (Simmondsia chinensis), orvokinlehti absolute (Viola odorata), ruusu absolute (Rosa damascena), bergamottiöljy (Citrus aurantium bergamia), ylang ylang -öljy (Cananga odorata), *limonene, *linalool, benzyl alcohol, hexyl cinnamal, Cl 60725



Edellisestä Lush-postauksesta unohtui hauska pikku yksityiskohta. Purnukoiden kyljessä on kuva tyypistä, joka tuotteen valmisti. Symppistä ^_^


Pupuja =:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)