lauantai 22. lokakuuta 2016

Mangon lumoissa



Herbinasta mulla tulee brändinä heti hyvin positiivisia viboja. Vuosien varrella Herbinalta on tullut käytettyä monia eri tuotteita. Se on sellainen perusvarma valinta markettikosmetiikan saralla. Herbinan Mango Spa- sarja herätti erityisesti kiinnostukseni, sillä olenhan kova mangofani ^_^
Kaikki missä on mangoa maistuu hyvälle ja mangon tuoksukin on ihan vastustamaton. Jos kosmetiikkatuotteessa on mainittu sanallakaan mango, kiinnostukseni tuotetta kohtaan herää välittömästi.

Herbinan Mango Spa- sarjaan kuuluvat vartalokuorinta, ravitseva vartaloemulsio sekä kauneusöljy.



Inci: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Polylactic Acid, Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Cocamide MIPA, Laureth-4, PEG-4 Distearyl Ether, Distearyl Ether, Polyquaternium-10, Glycerin, Diazolidinyl Urea, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hexyl Cinnamal, Phenoxyethanol, Limonene, Dicaprylyl Ether, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tocopherol, Parfum, CI 47005, CI16035, Sodium Hydroxide

Vartalokuorinnan tuoksu on ihan mahtava. Voimakas, hedelmäinen mangon tuoksu on suorastaan elämys. Tuotteen kuoriva ominaisuus on hellävarainen. Tällä ei mitään kunnon karheaa kuorintatulosta saa aikaiseksi, mutta tässä on kyllä silti ihan kiitettävästi kuorivaa partikkelia mukana ja iho jää pehmeäksi ja sileäksi kuorinnan jäljiltä. Kuoriva ainesosa (polylactic acid) on biohajoava.
Vartalokuorinnan jälkeen ei tarvitse enää mitään erillistä suihkugeeliä, sillä kuorinta sisältää puhdistavia tensidejä ja vaahtoaakin kivasti. Tosi kiva tuote, jonka tuoksu on ihan yliveto :)
n. 5€/ 150ml.



 Inci: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Propanediol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Arachidyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Saccharide Isomerate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Behenyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Arachidyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citric Acid

Vartaloemulsio on koostumukseltaan semi-jämäkkää. Ei mitään valuvaa lirua, mutta ei myöskään paksua jankkia vaan jotain siltä väliltä. Levittyy helposti ja hulahtaa ihoon nopeasti. Tykkäsin todella paljon tämän jättämästä tuotetunnusta. Pukeutuminen onnistuu samantien, koska tämä ei jätä ihoa tahmeaksi. Tämä on melko kevyttä, mutta kosteustehoja löytyy silti. 400ml pullosta raaskii lotrata ronskimminkin. Incistä löytyy manteliöljyä ja sheavoita, sekä mango- ja porkkanauutetta.

Tämän tuoksu oli yllättäin erilainen, kuin vartalokuorinnan. Mangon tuoksun lisäksi tässä on häivähdys vaniljaa, joista tuleekin todella hyvä kombo. Tuoksu on tosi tuttu jostain. Sitten se välähti päässäni. Valion hedelmäpommijogurtti! Nam nam. 
n. 6€/ 400ml.




Inci: Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene

Kauneusöljy koostuu triglyserideistä ja manteliöljystä. Mangouute on tietenkin mukana. Tämä oli yllättävän juoksevaa koostumukseltaan. Tuntuu yksinään iholla erittäin pehmentävältä ja  ravitsevalta, mutta ei jätä öljyistä tuntua iholle. Tämä myöskin imeytyy ihoon melko nopeasti. Dicaprylyl ether niminen, kookospohjainen ainesosa osaltaan vastaa kauneusöljyn jättämästä silkkisestä ja miellyttävästä ihofiiliksestä. Tätä voi esim. sekoittaa kasvovoiteen tai vartaloemulsion sekaan tuomaan extratehoja ihonhoitoon. Kauneusöljyn tuoksu on miedoin näistä kolmesta tuotteesta. Kevyt mangon tuoksu on silti havaittavissa. n. 7€/ 100ml.




 Tuotteet pr-näytteitä.


 Onko Mango Spa- sarja tuttu? Mitä ajatuksia Herbina herättää?

9 kommenttia:

  1. On tuttu, tuoksuvat ihanalta! <3 Mulle Herbina on sellainen halvalla hyvää brändi. Tykkään ulkoasusta, joka on raikas ja tuotteet ovat toimivia, eivät sellaisia mitkä herättäisivät itsessäni mitään todella suuria tunteita, mutta jos olisi säästöbudjetti, niin Herbinalla on monta tuotetta joita silloin ostaisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samoilla linjoilla sun kanssa. Ja tuoksut näissä on kyllä onnistunut täydellisesti :)

      Poista
  2. Olipa mahtava juttu, että esittelit nämä! Oon ihmetellyt kun ei kukaan bloggaaja puhu näistä halaistua sanaa, vaikka sarja on ollut myynnissä jo loppukesästä. Ja niin ihana idea Herbinalta, mangoa!

    Törmäsin tuohon sarjaan alkujaan Anttilassa ja olin ihan varma juuri tuon öljyn sopivuudesta itselleni. Sitten se posahti yhden lopettavan Anttilan aleen jollain 60 prossan alella ja evakuoin sen samantien pois kuljeksimasta. On todella hyvä tuote kaikkeen käyttöön mitä pullon kylki ehdottaa, sekä lisäksi kuivien kädenselkien tehokosteutukseen ja ohuemman kosteusvoiteen 'pinnoittamiseen'. Ja poistaa näppyjä naamasta, sitä manteliöljyn ikuista taikaa. Ja niin raikas pullo öljypulloksi. Ja pumppupullo! Ihan nappituote.

    Nuuhkin samalla reissulla myös vartalovoidetta (testeriä ei ollut, joten hävyttömästi ja salaa vaan nuuhkaisin) ja tuoksu on ihanan mangoinen ja pehmeä. Olisin ottanut senkin kyytiin, mutta tuollainen jättipullo voidetta kestäisi mulla vähintään 5 vuotta, kun en kroppaani juuri rasvaile.

    Tuo kuorinta kuulostaa ihan täydelliseltä, joten se tulee varmasti hommattua sun kehujen jälkeen.

    Tuohon sarjaan haluaisin tuhdisti mangon tuoksuisen käsivoiteen ja suihkugeelin, sitten olisi kaikki tarvittava :) No joo, jos olisi vielä hyvin imeytyvä seerumi ja kasvovoide mangon tuoksuisena niin olisi ihan unelmasetti kasassa.

    Mangofanina mulla on ollut jonkun aikaa Korresin ihastuttava mangosuihkugeeli ja vielä tuplapakkauksena, mutta siinä on yksi ongelma. Se ei huuhtoudu kunnolla, joten se jäännöslähmä jää kutittamaan kuivaa ihoani ihan sietämättömästi. Harmittaa niin vietävästi, koska mangon tuoksu on vaan vastustamaton. Täytynee jossain vaiheessa etsiä joku muu mangosuihkis niin saa vaikka sekoituksen, joka toivottavasti huuhtoutuisi paremmin pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kävi mielessä tätä postausta kirjoittaessa, että Mango Spa on jäänyt harmillisen tyngäksi sarjana. Itse olisin nähnyt tähän lisäksi myös shampoon ja hoitiksen. Ehkä myös mangon tuoksuinen hiusnaamio :)

      Meinasin sulle vinkata I Love Mango & Papaya suihkarista, mutta tsekkasin varmuuden vuoksi incin ja siinähän olikin sitten sitä sulle pahista säilöntäainetta, MITiä :(

      Mangojuttuja saisi olla kyllä mun puolesta enemmänkin tarjolla :D

      Poista
    2. Tuota mango-papaya suihkaria oon nuuhkinut, mutta jotenkin tykkään mangosta ihan sellaisenaan, se on vaan niin täydellinen hedelmätuoksu, makea, raikas ja aurinkoinen. Tuolla alempana vinkattiin Cienin mangosta, joka meni heti listan kärkeen Korresin mangon kanssa testattavaksi. Kuulostaa herkulta!

      Sulla on kiva blogi, kun täältä saa sekä sulta että lukijoilta hyviä vinkkejä :)

      Poista
  3. Heti kun kuulin, että Herbinalta on tulossa tämä Mango-sarja, tiesin että haluun päästä näitä testaamaan. Toi kuorinta on aivan ihana ja vaikka se ei tosiaan oo mikään kaikkein kuorivin, on tuoksu sen verran herkullinen, että tota tulee käytettyä aika useinkin :) Herbinan Moisture Balance sarjan tuotteet on ihan parhaita mun kuivalle iholleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuoksu on herkullinen :) Luulen, että tartun itsekin tuohon muita kuorintoja useammin ^_^

      Poista
  4. Herbinan tuotteista tykkäsin todella paljon MarjaSpa -sarjasta, joka on nyttemmin lopetettu. Näihin uusiin sarjoihin en ole vielä päässyt oikein sisälle. Mango-sarja on mennyt täysin ohi, häpeän tunnustaakin. Suihkutuotteissa mango on kyllä yksi lemppareistani. Olen käyttänyt pitkään Cienin mango -suihkusaippuaa, ja sen tuoksu on niin niin ihanan hedelmäinen. Siis täyttä mangoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiennytkään, että Cienilla on myös mango-suihkaria. Se täytyy siis testata, kiitos vinkistä ^_^

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)