maanantai 12. kesäkuuta 2017

Atopik - Kuivan ihon hoitoa + Arvonta

Sain blogin kautta mahdollisuuden tutustua uuteen luonnonkosmetiikan sarjaan, Atopik Sensitive. Atopik Sensitive on herkälle, kuivalle jopa atooppiselle iholle suunnattu, Fi-Natura sertifioitu ihonhoitosarja. Atopikin tuotteet ovat vegaanisia, gluteenittomia ja myös eläinkokeettomia. Itselläni oli siis tosiaan testissä tuo Sensitive- sarja, mutta tämän lisäksi Atopikilta löytyy myös Anti-age-sarja. Postaus sisältää myös tosi kivan arvonnan teille. Ohjeet arvontaan osallistumisesta löytyvät postauksen lopusta :)




Kuivassa ihossa keramidien ja lipidien puute alentaa ihon luonnollista kosteutta ja heikentää ihon suojaavaa rakennetta. Atopik Sensitive lupaa tuoda apua tähän rauhoittamalla ihoa tuomalla siihen keramideja, lipidejä, aminohappoja, prebiootteja sekä vitamiineja.




Atopik Sensitiveen on valittu ihoidenttia hoitavia ainesosia, joka loogisesti tekee Atopikin tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoiselle.



Prebiootit lisäävät ihossa luonnostaan elävien probioottien aktiivisuutta ja määrää, jonka myötä ihon puolustusmekanismi vahvistuu. Atopikin käyttämät prebiootit ovat oligosakkarideja ja inuliinia.

Mustikan antioksidantit ja flavonoidit suojaavat ihosoluja hapettumiselta sekä stimuloivat ihon aineenvaihduntaa ja ääreisverenkiertoa. Mustikan luvataan myös rauhoittavan ärtynyttä ihoa sekä lievittävän ihon kutinaa.

Aminohapot ja niistä koostuvat proteiinit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa, sekä tasoittavat juonteita.

Hyaluronihappo sitoo kosteutta ja täyteläistää ihoa.

Luomukaurauute ja kauraöljy rauhoittavat ihoa ja suojaavat herkkää ihoa. Suomalaisen kauraöljyn ihoidenttinen koostumus tuo kuivalle iholle sen kaipaamia keramideja ja fosfolipidejä sekä ihon suojakerrosta vahvistavaa linoleenihappoa.


Siinäpä sitten ne tieteelliset faktat pähkinänkuoressa Atopik Sensitivestä :) Sitten seuraavaksi analyysiä mulla testissä olleista tuotteista.




Testissä oli starttipaketti, joka sisältää minikokoiset puhdistusemulsion, kasvoveden, hoitoseerumin, kauravoiteen sekä kauraöljyn. Sain lisäksi täysi kokoiset pesunesteen ja ihovoiteen. Ylläolevasta kuvasta jäi vahingossa pois silmänympärysvoide, mutta se on siis mukana arviossa :) Inci-uteliaat voivat tarkastaa Atopikin tarkat koostumukset täältä.

Olin tästä paketin testaamisesta aika innoissani, koska kaura on yksi niistä monista ainesosista joita suosin ihonhoidossa. Se ihan oikeasti rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Olen joskus pessyt naamanikin kaurajauhoilla (kauralla on puhdistava ominaisuus) joka ei ollut mikään menestystarina. Kaurajauhot + vesi = taikina. Aina ei järki leikkaa etukäteen ja tulos oli taikinaiset parta ja kulmakarvat. Kaurapesut jäi aikalailla siihen :D Mutta sitten niihin tuotteisiin ^_^






Sensitive Puhdistusemulsio hoitaa ihoa ruusuvedellä ja kaurauutteella sekä puhdistaa hellävaraisilla tensideillä

Puhdistusemulsion koostumus on mukavan kevyttä. Emulsion koostumuksesta ja tunnusta iholla tulee mieleen hieman Erisanin puhdistugeeli. Erisaniin verrattuna tämä tosin ei ole läheskään niin pesevä. Emulsio huuhtoutuu kasvoilta näppärästi pois eikä jätä puhdistusemulsioille usein tyypillistä, hieman rasvaisen tuntuista kalvoa. Iho jää tosi pehmeäksi ja joustavaksi. Ei kuivattanut omaa ihoani sitten yhtään.

Tämä ihastutti mut heti ekalla käyttökerralla ja olen aika varma, että käyn tästä nappaamassa täysikokoisen version seuraavalla apteekkireissulla. Ihan kymppi ^_^


Sensitive Kasvovesi on hajusteeton. Kasvoveden inci on ihan hurjan hyvä, mm. ruusuvettä, kauraa, hyaluroniahappoa, sodium PCA:ta jne..

Vaikka kasvovesi onkin hajusteeton, on siinä selkeä raaka-aineiden tuoksu. Omaan nenääni tosi miellyttävä. Dominoiva tuoksu taitaa olla se ruusuvesi.





Rauhoittava Seerumi hoitaa mm. kauraöljyllä- ja uutteella. Lisähoitavuutta tuo viinirypäleensiemenöljy ja mangovoi.

Ainesosien perusteella voisi kuvitella, että seerumi on tuhtia tavaraa, mutta se on yllättävän kevyttä tunnultaa, mutta silti samalla hoitavaa. Hoitotehonsa ja kosteuttavien omainaisuuksien puolesta tämä riittäisi mulle pelkiltään nyt kesällä. Imeytyy nopeasti, eikä jätä rasvaista pintaa.

Rauhoittava Kauravoide 24h sisältää paljolti samoja raaka-aineita kuin seerumikin. Voide on kuvailtu täyteläiseksi, mutta itse koen voiteen erittäin kevyeksi, fluidimaiseksi. Oma ihoni on rasvoittuvaa sorttia ja koen silti tämän sopivan sille loistavasti. Tuntu ja koostumus ovat mukavan kevyet. Mutta toisaalta iholla huomaa korkean hoitotehon ja pehmentävän vaikutuksen.

Rauhoittava Kauraöljy on sitä itseään lisänä kasviperäistä emolienttia joka lisää kosmeettista käyttömukavuutta. Öljy ei tunnu iholla raskaalta, vaan melko keveältä. Ihotuntua voisi verrata vaikkapa suosittuun ruusunmarjaöljyyn.




Silmänympärysvoide hoitaa mangovoilla ja kauraöljyllä. Tästäkin tuli yksi lempparituote ^_^ Koostumus tuo mieleen hieman Davvin silmänympärysvoiteen, joskin Davvi on hieman öljyisemmän tuntuinen. Tämänkin koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä, mutta silti kosteuttava ja ravitsevan tuntuinen. Oikeastaan kaikissa näissä Atopik Sensitiven tuotteissa on aika hämmentä koostumus. Miten näin keveän tuntuiset koostumukset tuntuvat iholla silti yhtäaikaa niin ravitsevilta ja hoitavilta? Ihmettelen.



Sensitive Pesuneste on jämäkkää geeliä, joka vaahtoaa melko runsaasti. Pesunesteessä on mukana kookospohjaisia sulfaatteja, mikä ei mielestäni ole ehkä se paras valinta herkälle iholle. Kuitenkin, en omalla ihollani kokenut tätä ollenkaan kuivattavana. Tuotteelle tuo erittäin miedon tuoksun sen sisältämä piparminttuöljy.

Sensitive Ihovoide hoitaa mm. triglyserideillä, kauralla ja mangolla. Ihovoide on semipaksua ja pyöriskelee iholla hetken, kunnes hulahtaa yllättäin ihoon täydellisesti. Ihotuntu on miellyttävä. Ei tahmea mutta pehmeä. Pukeutuminen onnistuu samantien ja alasti hyppelyä ei tarvitse harrastaa ^_^


Atopikin tuotteet vaikutti  tosi miellyttäviltä käytössä ja voisin kuvitella käyttäväni jatkossa näistä useampiakin. Huomasin kuitenkin, että nyt kesällä kaikkien tuotteiden (seerumi, öljy ja voide) kerrostaminen iholle oli hieman liikaa. Oli lievästi sanottuna sellainen olo että "olen pukenut liikaa päälleni keskellä kesää" :D Sitten se arvonta :)




Saan arpoa teille 2 kpl Atopik Sensitiven tuotesettejä. Setti sisältää tässä postauksessa esitellyt tuotteet, eli:


1 Sensitive Pesuneste 200ml
1 Sensitive Ihovoide 200ml
1 Sensitive Silmänympärysvoide 15ml

1 Starttipakkaus, joka sisältää :

1 Sensitive Puhdistusemulsio 50ml
1 Sensitive Kasvovesi 50ml
1 Sensitive Rauhoittava Hoitoseerumi 15ml
1 Sensitive Rauhoittava Kauravoide 24h 15ml
1 Sensitive Rauhoittava Kauraöljy 10ml


Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kommenttiboxiin ATOPIK. Kerro samalla mikä on sun havaitsema paras vinkki kuivan ja/tai herkän ihon hoitoon. Muista myös jättää toimiva sähköpostiosoite, että saan yhteyden voittajaan. Arvonta päättyy 19.6.2017. Onnea arvontaan! ^_^

Atopikin tuotteita myydään apteekeissa ja kaikki jälleenmyyjät näkee täältä. Atopikia voi myös tilata esimerkiksi Apteekkishopista



74 kommenttia:

  1. ATOPIK
    Säännöllinen kosteutus,ja öljyt (Y)

    pinja.pylvas@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ATOPIK. Hellävaraiset tuotteet ja kosteutus
      jaana.karagulle66@gmail.com

      Poista
  2. ATOPIK. Vinkkini on, ettei käytä liian voimakkaita tuotteita eli esim. rakeisten kuorintojen välttäminen. 66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. ATOPIK. Paras vinkkini kuivalle iholle on ottaa öljyt käyttöön ihonhoidossa ja käyttää säästelemättä kasvovettä. Ainakin oma ihonhoitoni on mullistunut, kun otin nämä kikat käyttöön :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  4. ATOPIK. En ollutkaan tästä merkistä vielä kuullut. Mielenkiintoisia tuotteita! Kaura kuuluu myös omiin kiinnostuksen kohteisiin. Mun vinkkini herkän ihon hoitoon on ihan simppelisti ihon kuuntelu. Jos vähänkin kiristää ja herkistää, niin jättää kaikki vahvemmat aineet aina vähäksi aikaa. Ja runsas kosteutus! msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  5. ATOPIK. Kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta sarjalta.
    Vinkkejä on tuhansittain, mutta itse nyt siihen kliseeseen tartun mikä pitää paikkansa enemmän kuin hyvin; juo tarpeeksi vettä - tämä auttaa niin ihon kanssa kuin muutoinkin. :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  6. ATOPIK
    Hellävarainen kuorinta ja syväkosteutus.
    sanna.salmi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  7. ATOPIK. Ihon pitää muistaa antaa myös hengittää.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  8. Atopik. Oma keinoni on käyttää vettä mahdollisimman vähän ja öljyjä mahdollisimman paljon. :)

    minna.mannila@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. ATOPIK. Juo runsaasti vettä ja käytä hoitavia tuotteita

    mutter (at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  10. ATOPIK. Rasvaus, rasvaus ja rasvaus :D
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  11. ATOPIK Parasta hoitoaineita yhä etsin tosikuivaan ihooni. Kaikkea ole yrittänyt kokeilla paitsi Atopikia.
    klaara49(at)luukku.com

    VastaaPoista
  12. ATOPIK.
    Kosteutus ja hellävaraiset tuotteet
    seppa.paivi63@gmail.com

    VastaaPoista
  13. ATOPIK
    Pidän usein meikittömiä päiviä. Öljyt auttavat oikein kuivaan ihoon :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  14. ATOPIK
    Hellävaraiset tuotteet ja kosteutus. :)
    karmiinisuu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. ATOPIK. Liiallisten kemikaalien välttäminen. Sekä tietenkin hoitavat öljyt käyttöön, yöksi hyvä seerumi.

    marika.isabella@gmail.com

    VastaaPoista
  16. ATOPIK .Muistaa ettei ne kasvot ime sitä rasvaa/öljyä yhtään enmpää vaikka kuinka läträä.Hamppurasva hyvä. raili67@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. ATOPIK. Itsellä auttaa ihon kuiviin kohtiin öljyt! mm. kookosöljyä ja ihan vartaloöljyjäkin on tullut käytettyä.

    ka.taa@windowslive.com

    VastaaPoista
  18. ATOPIK
    Huolellinen putsaus ja kosteutus ovat minun keinoni.
    Maisa
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Atopik. Oikeiden voiteiden löytäminen.
    Kristiina
    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
  20. ATOPIK. Öljyt ovat suosikkejani ihonhoidossa myös kuivuuteen :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  21. ATOPIK
    Ekopharman tuotteet ovat olleet hyviä herkälle iholle.
    almaparonen@gmail.com

    VastaaPoista
  22. ATOPIK
    Kaurassa on kyllä jotain taikaa. Kokemusta mulla onjonkin verran kauranaamiosta, joka osoittautui oikein kivaksi tuotteeksi:)
    Kuivan ihon hoidossa parhaita ovat öljyt ja kosteuttavat naamiot.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  23. ATOPIK
    Öljyt sisusesti ja ulkoisesti

    elisa.puustinen@gmail.com

    VastaaPoista
  24. ATOPIK. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta! Itse kosteutan yöksi varsinkin talvisin sheavoilla kuivimpia kohtia.

    kreivitiiamaria@gmail.com

    VastaaPoista
  25. ATOPIK
    Säännöllinen puhdistus ja rasvaus.
    mari_leena (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  26. ATOPIK
    Ravinnon rasvat kuntoon, niin ihokin voi paremmin.

    susanne.romstrom(a)gmail.com

    VastaaPoista
  27. ATOPIK
    Säännöllinen kosteutus.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  28. ATOPIK. Kyllä runsas veden juonti on ollut parasta kuivalle iholle.

    VastaaPoista
  29. Ja unohtuiko osoite... postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  30. ATOPIK
    Öljyjen kanssa läträän. Kasvoille niin että yövoiteen alle vaihdellen erilaisia öljyjä.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  31. ATOPIK
    RUnsas veden juonti ja öljyt käyttöön.
    bebene@luukku.com

    VastaaPoista
  32. ATOPIK Tosi kiva arvonta!

    Oma vinkkini on kerrostaminen, rohkeasti vaan kerrostamaan useampia tuotteita iholle, takuulla auttaa kuivuuteen niin ja kosteuttavan yönaamion käyttö joka yö. :)

    hakusanarakkaus@gmail.com

    VastaaPoista
  33. ATOPIK. Meikittömät päivät tekevät hyvää iholle :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  34. ATOPIK
    Öljyt sekä sisäisesti, että ulkoisesti, kosteutta unohtamatta..
    riihemar@gmail.com

    VastaaPoista
  35. ATOPIK. Päivittäinen puhdistus, hajusteettomat tuotteet, Avenen tuotteista oon tykännyt. Ois kyllä kiva kokeilla näitä Atopikin tuotteita, kun itsellä herkän ihon lisäksi vielä tosiaan tuo atopiakin.
    kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  36. ATOPIK.
    Paras ainakin omalle iholle on käyttää paksujen rasvojen sijasta superkosteuttavia kasvoöljyjä:)
    janette.mertanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Atopik.
    Mahdollisimman luonnonläheinen -mielellään vegaaninen - pitää ihon hyvänä.
    Milla
    Mil-lie@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Atopik raukko@nic.fi

    VastaaPoista
  39. ATOPIK
    Tarpeellinen vedenjuonti ja laadukkaat tuotteef.

    VastaaPoista
  40. ATOPIK
    Vaikka iho onkin kuiva ja herkkä, se vaatii silti säännöllistä puhdistusta. Kunhan vain löytää oikeat ja tarpeeksi hellävaraiset tuotteet, jotka eivät rasita ihoa. Jos itse laiminlyön yhdenkin kerran puhdistuksen, niin ihoni punoittaa, ärtyy ja kuivuu entisestään. Vinkkini on siis säännöllinen puhdistus sopivilla tuotteilla! Tämä Atopik sensitive tuotesarja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta.
    T: Miukkis
    birgit82@suomi24.fi

    VastaaPoista
  41. ATOPIK
    Hellävarainen kuorinta, kosteuttavat naamiot ja ihoöljy.
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  42. ATOPIK. Mun suosikkini kuivan ihon hoitoon on kosteuden kerrostaminen, sekä sen lukitseminen öljyllä. Herkän ihon hoidossa taas pyrin minimoimaan ihon "rassaamista".

    salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
  43. ATOPIK
    Liian pesevien puhdistustuotteiden välttäminen ja reippaasti kosteuttavaa seerumia :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  44. atopik

    Kuorinnat, rasvaus ja hajusteettomat tuotteet.

    Naurajatar@suomi24.fi

    VastaaPoista
  45. ATOPIK. Hyvin mietojen puhdistustuotteiden suosiminen, joiden pH on suht sama kuin ihon. Rakeiset kuorinnat voi herkistää ihoa entisestään niin itse käytän mielummin AHA/BHA-happoja sisältäviä kuorinta-aineita. Ja sitten tietenkin muistettava säännöllinen kosteutus :)
    sonja.heikkinen2@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. ATOPIK
    Tärkeintä kaiken rasvaamisen ja hoitamisen taustalla on mahdollisimman hyvä ja riittävä uni. Panostakaa laadukkaaseen nukkumiseen!

    outisto@gmail.com

    VastaaPoista
  47. ATOPIK tätähän juuri tarvitsen! Kesällä pärjään kuivan ihoni kanssa, mutta talvella ei tunnu mikään riittävän.
    tintirp@gmail.com

    VastaaPoista
  48. ATOPIK ja omalla kohdalla on auttanut se etten kuivaa kasvoja pesemisen jälkeen pyyhkeellä, vaan pahimmat vedet pyyhin käsin pois ja sitten rasvat sun muut nassuun.
    ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  49. ATOPIK.
    Kosteutus ja öljyt. Kuorinta sillontällöin.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  50. Sisäinen ja ulkoinen kosteutus eli kannattaa juoda paljon vettä ja käyttää laadukkaita ihonhoitotuotteita =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  51. ATOPIK.
    Käytän säännöllisesti öljyjä ja juon mahdollisimman paljon vettä.
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  52. ATOPIK.
    Oikeanlaiset rasvat ravinnossa ja riittävä veden juonti.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  53. ATOPIK
    Paras vinkki on kosteutus ja veden juonti.
    autiokatjaa@gmail.com

    VastaaPoista
  54. ATOPIK
    Itselläni toimii parhaiten kosteutus heti välittömästi puhdistuksen ja pesun jälkeen. Aavistuksen kostea, pehmeä ja puhdas iho on vastaanottavimmillaan ja tällöin iho saavuttaa parhaan kosteustasapainon ja hyödyn kosteusvoiteesta.
    -Marjuska-
    laaksonritari@luukku.com

    VastaaPoista
  55. ATOPIK
    Riittävä kosteutus hajusteettomilla tuotteilla, veden juonti
    nassu.pitkala@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. ATOPIK

    Rauhoittavat, suojaavat, vahvistavat ja kosteuttavat hoitotuotteet ovat tärkeitä herkän ihon hoidossa. Hellävarainen, päivittäinen puhdistus on kaiken A ja O.

    Kotimainen kaura ❤ ihanaa sisäisesti ja ulkoisesti.

    annaleena.rytkonen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  57. hoitotuotteiden kerrostaminen. kosteuttavaa kasvovettä, seerumia, öljy, voide..
    apua saa myös omegoiden ja collageenin popsimisesta.

    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ATOPIK!! unohtui :)
      paula.susanna@hotmail.com

      Poista
  58. ATOPIK

    Herkälle iholle sopivat laadukkaat tuotteet.

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  59. ATOPIK Riittävä vedenjuonti ja tietenkin rasvaus sekä kosteuttavien naamioiden käyttö säännöllisesti toimivat minulla :)

    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  60. ATOPIK
    luomu seesamiöljy ulkoisesti ja sisäisesti , sekä riittävästi sisäisiä rasvoja mm. Omega.

    pikkelssi_@hotmail.com

    VastaaPoista
  61. ATOPIK

    Sauna ja hunaja! Ei ole hunajan voittanutta jota löytää joka ruokakaupasta. Bonuksena sauna rentouttaa ja parantaa unen laatua.

    sini.toivonen@yahoo.fi

    VastaaPoista
  62. Ups. Unohtu mainita miten sitä hunajaa käytän. Siis naamiona. Suoraan purkista kasvoille ja vartalolle. Sanoisinko että Perfecto!

    VastaaPoista
  63. ATOPIK Oma ihoni näyttää terveemmältä ja voi paremmin, kun urheilen ja hikoilen säännöllisesti. Urheilu auttaa myös stressiin, joka on ihoni pahin vihollinen. Myös mökkikaivon vesi, hyvä vaahtoputsari ja mahdollisimman luonnollinen kasvovoide saavat ihon voimaan hyvin. Listaa voisi jatkaa vielä vaikka kuinka, mutta lisään vielä pisteeksi i:n päälle meri-ilmaston positiivisen vaikutuksen ihon kuntoon :)

    Laura
    l_karjalainen(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  64. ATOPIK Hellävaraiset puhdistustuotteet ja kosteutus :)
    sinitiiainen@gmail.com

    VastaaPoista
  65. ATOPIK. Suosikkini kuivan ja herkän ihon hoitoon on Little Butterfly Londonin vauvaöljy. Tekee ihmeitä vartalon iholle. Kasvoille en ole kokeillut.

    maikku89@hotmail.com

    VastaaPoista
  66. ATOPIK riittävä veden juominen, kosteuttaminen ja liian käsittelyn välttäminen.

    peippponen@gmail.com

    VastaaPoista
  67. ATOPIK
    Minulla kuivaan ihoon on auttanut mm. öljyjen käyttö. Lisäksi kuivaa ihoa pitää muistaa kuoria hellävaraisesti säännöllisesti, jotta kosteuttavat tehoaineet pääsevät imeytymään kunnolla. Erilaisista kosteuttavista naamiosta on myös apua, etenkin kangasnaamioista.

    Tanja / lilylatigresse@gmail.com

    VastaaPoista
  68. ATOPIK kosteutus kostetus ja kostetutus. Monet ölypohjaiset tuotteet tekee hyvää ja yksi parhaista teho rasvoista on ihan perus Nivea Creme :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  69. ATOPIK
    Kunnollinen aurinkovoide SPF50 ja rasvaiselle iholle tarkoitettuna versiona, niin en saa siitä näppyjä, kun arskavoide ei jää ravasena pyöriin nassun pintaan.
    Kosteuttava kasvovesi hikikeleillä, toimii voiteita paremmin. Erityisesti silmienkirvely ja vuotaminen ovat näin vähentyneet.

    mari.pajunen@rejlers.fi

    VastaaPoista
  70. ATOPIK kunnon kosteuttavat tuotteet ja veden juonti auttavat minulla kuivaan ihoon. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  71. ATOPIK. Riittävä kosteutus ja naamiot. Mukana.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  72. ATOPIK
    Laadukkaat, hyvät tuotteet, joiden ei aina tarvitse olla edes kovin kalliita.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)